VÉGEREDMÉNY

... mitől szebb a 3D műszempilla

XXL Lashes műszempillák erősebbek és sötétebbek mint a természetes szempillák, így nincs szükség szempilla festék használatára. A műszempillák vízállóak, úszhat, zuhanyozhat, sportolhat, izzadhat és akár sírhat is velük, anélkül, hogy az XXL Lashes károsodna.

A hagyományos műszempillák a szemhéjra kerültek felragasztásra. Erre a célra használt ragasztók hamar kiszáradtak és irritálták a bőrt. Emiatt hordásuk rövid idő alatt kényelmetlenné, nehézzé, természetellenessé vált.
Felragasztásuk ugyan kényelmes és gyors volt, de ezzel arányosan csak egy-egy alkalomra lehetett viselni. Az ilyen műszempillák a hétköznapi tevékenységekre alkalmatlanok, sem úszni sem fürödni nem lehet velük, másnap pedig rémesen tud kinézni.

XXL Lashes pillák ezzel szemben súlytalanok, a természetes szempillákra kerülnek felragasztásra, anélkül, hogy a szemhéjjal érintkeznének. A szempillák úgy vannak kialakítva mint az eredeti emberi szempillák, tövüktől a végükig elvékonyodnak és szépen íveltek. XXL Lashes szempillákkal készült hosszabbítás után dús, hosszú, sűrű, de teljesen igazinak és természetesnek ható végeredményt kap, melynek viselése több héten keresztül is zavartalan, ellentétben az egy két napra alkalmas műszempillákkal.