KEZELÉS

... utóápolás, karbantartás

Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhesse az XXL Lashes nyújtotta dús hosszú szempilláit a mindennapi természetes szépségét, vonzó tekintetet, feltétlen szükség van arra, hogy a szempilláit ápolja.

Az XXL Lashes javaslatai:

  • A szempilla hosszabbítást követő 2 órában ne érje víz a szempilláit.
  • Legalább 24 óráig védje gőztől, párától és forró víztől.

    Alkalom szerű szauna használat nem károsítja a szempillák élettartamát, de a szaunában lévő magas hőmérséklet sem a ragasztóra sem a szempillák formájára nincs jó hatással. Az élettartama a ragasztónak csökkenhet, a műszempillák eldeformálódhatnak.

  • Ajánljuk, hogy az XXL Lashes által forgalmazott Long Life Coating - Ápoló szérumot naponta egyszer -kétszer használja a szempilláira. Ezzel megőrzi a ragasztó flexibilitását, megvédi a víz, a gőz és a pára káros hatásaitól és egyértelműen növeli a szempillái élettartamát.
  • Az új szempilláival már nincs szüksége feltétlenül szemfesték használatára, ennek ellenére aki szeretné még jobban kihangsúlyozni a szempilláit, léteznek a ragasztót nem károsító vízzel oldódó szempilla festékek. Ezek felvitelét azonban csak a szempillák végére javasoljuk felvinni. Keresse az XXL Lashes műszempillákhoz kifejlesztett olajmentes, vízzel oldódó szemfestékeit és sminklemosóit.
  • Kizárólag zsírmentes smink lemosót használjon, vagy tiszta vizet a szemfesték lemosásához.
  • Sminkeléshez használhat vízzel oldódó szemtust, szemceruzát, szemhéjpúdert is.
  • Szempilla dauer és szempilla göndörítő csipesz használata tilos. Mindkét termék kizárólag a természetes szempillákon használható.
  • Soha ne tépkedje, ne piszkálja a felragasztott szempilláit. Ne dörzsölje a szemét. Ezzel nem csak a műszempillákat hanem a saját szempilláit is károsíthatja.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a legelső szempilla hosszabbítás mindig rövidebb ideig tart, mint a rendszeresen hordott "után töltött "szempillák. Ennek oka, hogy meg kell szokni a műszempillák kezelését, hogy nem dörzsölheti, nem piszkálhatja a szemét.

Első szempilla hosszabbításnál már a szalonban kérjen magának "FELTÖLTŐ ÉS KARBANTARTÓ IDŐPONTOT" melynek javasolt ideje a felragasztást követő 3-4. héten aktuális. Az ellenőrzés és a feltöltés ideje sokkal rövidebb és ennek köszönhetően olcsóbb is, mint egy teljes szett elkészítése.