Nagykereskedelem - de nincs minimális vásárlási értékhatár! Az árak nettók, forintban és
euróban is szerepelnek, nem tartalmazzák a 21 % -os ÁFÁ-t és a szállítási díjat!
A fizetés történhet forintban és euróban is.

Szempilla hosszabbítás - Tanfolyam kezdőknek

Bővítse szolgáltatását és növelje bevételét.

Product ID: 000541

395,00 EUR

  • dátum:

Leírás

Az XXL Lashes tanfolyamok sokrétűek és jól felépítettek. A szempilla hosszabbító kurzus elméleti, gyakorlati valamint interaktív részt tartalmaz. A tanfolyam első napjától szeretnénk megosztani azt az örömöt, ami a technikák és a tudás együttes elsajátításával és alkalmazásával jár.

Az XXL Lashes Tréning program magában foglalja a teljes elméleti és gyakorlati anyagot.

A kezdő szempilla hosszabbító kurzus időtartama 9 óra. Első szakaszban munkalapok segítségével történik a teória ismertetése, ahol nem csak a technika elméleti részének átadása a szempont, hanem tudományos aspektusból nézve, felhívja a figyelmet az egészség, a higiénia és a biztonság folyamatos betartására. Az oktatás alatt elhangzott teljes anyagot, kézikönyv formájában a tanulók hazavihetik. Az elméleti szakasz ismertetése után, a résztvevők egy írásbeli vizsgatesztet írnak. A gyakorlati oktatás először próbafejeken és műszempillákon történik, majd élő modelleken folytatódik "élesben" az oktatás. Annak érdekében, hogy minden résztvevőre, személyre szabott figyelem jusson egy tréningre maximum 4—6 tanuló képzését vállaljuk.

Az elméleti oktatás fő fejezetei:
  • Anatómiai és orvosi nézőpontok
  • Egészség és biztonság
  • Szempilla hosszabbítás előkészítése
  • Az XXL Lashes Extension Technika elsajátítása
  • Ragasztó tulajdonságai és használata
  • Eltávolítás
  • Problémák és megoldások
  • Termék ismeretek- mi mire jó?
  • Marketing

Az elméleti képzést egy 4 órás gyakorlati oktatás követi, ahol a tanulók a trénerek teljes felügyelete mellett elsajátítják a szempilla hosszabbítás gyakorlati részét. A második rész végén, a trénerek értékelik a tanulók elméleti és gyakorlati tudását, ennek alapján kiállítják az XXL Lashes bizonyítvány. XXL Lashes bizonyítvánnyal rendelkező profik, a www.xxllashes.hu weboldalon egy évig ingyenesen szerepelhetnek a kiemelt XXL Lashes szempilla készítők listáján.

Tanfolyam központjaink Marbella (Costa del Sol), Düsseldorf (Németország) Budapest (Magyarország). Tanfolyamunkat elvégezheti úgy is, hogy közben nyaral Marbellán a tengerparton egy pár napot... Szállás és az utazás szervezésben szívesen segítünk.

A kezdő tanfolyamunk ára 395 EUR (vagy ennek megfelelő HUF) nem tartalmaz XXL Lashes kezdő csomagot.

Az XXL Lashes Design Kit kezdő szett együttes megrendelése esetén a szettből 20 EUR kedvezményt adunk.

Bizonyos országokban (pl. Németországban) az oktatási minisztérium támogatja a továbbképzéseket, így a képzésre támogatás vehető igénybe. Magyarországon igénybe vehető támogatásokról nincs információnk. Több infó a németországi támogatásokról- német nyelven.

Lehetőség van XXL Lashes-Tréner képzésre is, azoknak akik már gyakorlott szempilla stylistok, de kedvet éreznek az oktatásra, idejük megengedi, hogy képzéseket tartsanak. XXL Lashes Tréner képzésről több infó: +36 70 36 26 398 vagy e-mailen info@xxllashes.hu.

Nem talált a lakóhelyéhez közeli tanfolyamot? Miért nem szervez meg egyet és keres ezzel még egy kis pénzt is? Információ...