Kezelés menete

... a szempilla hosszabbítás menete fájdalommentes, kényelmes és még pihentető is

A kezelés időtartama kb. 90 perc, ezalatt csukott szemmel kell feküdni, van aki még el is alszik közben...és micsoda meglepetés amikor gyönyörű, hosszú, dús szempillákkal ébred.

A szempilla hosszabbításra így készüljünk fel:

  • Távolítsuk el maradéktalanul a szemfestékünket, egy olaj és zsírmentes sminklemosóval.
  • Soha ne használjon olaj vagy zsír tartalmú sminklemosót, mert a szempilla ragasztó hatékonyságát csökkentheti és így a felragasztott műszempillái élettartamát is.
  • Lehetőleg smink nélkül érkezzen a kezelésre.
  • Kontaktlencsét viselők vigyenek magukkal lencsetárolót és folyadékot, mert a szempilla hosszabbítás alatt a lencséket ki kell venniük.
  • Számoljon 2 órát a teljes szempilla hosszabbításra. A legjobb ha kéznél van egy iPod a kedvenc zenéivel...

A szempilla hosszabbítást kizárólag egy képzett XXL Lashes bizonyítvánnyal rendelkező stylistnál készíttesse, aki gyakorlottan, jó ízléssel, megfelelő mennyiségű műszempillát ragaszt a szempilláira
Annak érdekében, hogy folyamatosan szép és dús szempillái legyenek, javasoljuk, hogy látogassa meg 3-4 hetente a szalonját, a kiesett szempillák pótlására.

XXL Lashes műszempillákat egy profi szakember bármikor gyorsan és fájdalommentesen eltávolíthatja, anélkül, hogy a saját természetes szempillái kihullanának vagy károsodnának.