ÁRAK

... a szempilla hosszabbítás ára

 

Az XXL Lashes szalonokban, (EU-s országokban) az első teljes szett felépítésének a díja 150-200 Euró, a felső szempillákra. Az ár függ a vendég szempilláinak állapotától és felragasztásra kerülő szempillák minőségétől, típusától. Az alsó szempillák készítésének díja: 40 Euró.

Természetesen ez az ár tájékoztató jellegű, országonként, városonként, szalononként változik. Általánosságban elmondható, hogy a tartósan mélyen az ár alatt dolgozó szalonok, vagy nem rendelkeznek megfelelő szakképesítéssel, vagy nem dolgoznak minőségi alapanyagokkal, megfelelően tartós, antiallergén ragasztókkal vagy a műszempilláik minősége kifogásolható.

! A szempilla hosszabbítás folyamata, legalább 90 perc, intenzív koncentrálás alatt, szemen végzett aprólékos, precíz munka !

Annak érdekében, hogy a felépített XXL Lashes műszempillák hosszú ideig szépek legyenek, megtartsák a dús összképüket, javasoljuk 3-4 hetente történő feltöltésüket, ellenőrzésüket. A feltöltés javasolt készítési ára: 50 és 70 Euró között van, aszerint, hogy mennyi szempilla kerül beragasztásra.

Az árak tájékoztató jellegűek.