Gyakoran ismételt kérdések

 
                                           
               

A különbség a pillák között a következő ábrán látható:

               
                       
  • J-Curl – szinte egyenes szempillák
  •                    
  • B-Curl – természetes szempillák enyhe ívvel
  •                    
  • C-Curl – természetes szempillák normál ívvel
  •                    
  • D-Curl – természetes szempillák hangsúlyos ívvel
  •                
               

A szempilla hosszabbítás tartósságának érdekében javasoljuk, hogy a természetes szempilla alakjára legjobban hasonlító szempillát válasszon a hosszabbításhoz. Ezzel elősegíti a szempilla hosszabbítás tartósságát. Amennyiben hosszabbításhoz kiválasztott pilla íve nem hasonlít a természetes szempilla alakjára, formája jelentősen eltér, nem lehet a két szempillát tökéletesen egymáshoz illeszteni, így az összhatás nem lesz megfelelő, a szempillák elfordulnak, lekonyúlnak, természetes szempillák eltörhetnek és idő előtt kihullhatnak.

           
XXL Lashes ragasztók orvosi minőségű ragasztók, érzékeny szemeknél is használható, kiválóan kötő ragasztók. Az alsó szempillák leragasztásához javasoljuk az orvosi minőségű mikroporózus tapaszt.
XXL Lashes szempilla hosszabbítás elméletileg hasonlít a hajhosszabbításhoz, azzal ellentétben, hogy a hajhosszabbításnál többféle technika ismert. Általánosságban elmondható, hogy ezek a technikák szinte minden esetben károsítják a hajat, illetve a hajszálakat. Ezzel szemben a szempilla hosszabbítás teljesen veszélytelen, nem károsítja a természetes szempillákat.
Az XXL Lashes alapanyagok és termékek egy része Kelet Ázsiából, illetve Európából ( Spanyolország, Németország) származik.Az XXL Lashes pillák tökéletesen hasonlítanak a természetes szempillákra. Tövük vastagabb, vége felé szépen ívelten elvékonyodnak. Ezáltal teljesen természetes hatást keltenek.
Igen, a szempilla hosszabbítást bármikor el lehet távolítani. Javasoljuk, hogy ezt kizárólag szakember végezze. Ha magának szeretné eltávolítani kérjük kövesse utasításunkat: használjon vazelint a szemkörnyékére, ragasszon egy darab papír zsebkendőt vagy vatta korongot a szeme alá. Amelyik szeméről szeretné eltávolítani a hosszabbítást, csukja le és egy oldószerrel átitatott vattapálcával kenje be óvatosan a szempillákat. Várjon 3-5 percig, amíg az oldószer hatni kezd, majd előre hajolva a mosdó fölé, meleg vizes vattával mossa le a szempilláit. Igény szerint ismételje meg a folyamatot. Soha ne tépje, vagy húzza a szempillákat.
XXL Lashes szempillák színe tökéletesen mély fekete. (színes szempillák is kaphatók) Így nincs szükség szempilla spirál használatára. Amennyiben az alsó szempilláit szeretné festeni, javasoljuk, hogy vízbázisú szempilla festéket használjon. Sose alkalmazzon vízálló szempilla festéket, és kerülje a hagyományos olaj vagy alkohol tartalmú szemfesték lemosókat. Ezek mind befolyásolhatják a ragasztó tartósságát. A vízbázisú szemfestékek kiválóan eltávolíthatók vízzel illetve kevés szappan segítségével.
Nem! A az XXL Lashes pillák formája és alakja úgy van kiképezve, hogy a természetes szempillák formájához könnyen idomuljon, a szempilla ragasztóval könnyen tapadjon, súlya a természetes szempillákat ne húzza. A helyes szempilla hosszabbítás nem érhet hozzá a szempillák tövéhez, a szemhéjjal sem a ragasztó, sem a pillák nem érintkezhetnek. Ebből adódóan a természetes szempillák nem sérülnek, nem törnek le és nem hullanak ki előbb. A hajhosszabbítással ellentétben -ahol a haj ritkulhat illetve elvékonyodhat, az XXL Lashes szempilla hosszabbítás semmilyen káros hatással nincs a természetes szempillákra, nem lesznek rövidebbek vagy vékonyabbak.
XXL Lash szempilla hosszabbítás kizárólag önmagára igényes, ápolt nőknek ajánlott. Bármilyen szemkörnyéki fertőzés kizáró ok.
Igen, több féle kurzust, képzési lehetőséget tartunk. Az XXL Lashes tanfolyamok sokrétűek és jól felépítettek. A szempilla hosszabbító kurzus elméleti, gyakorlati valamint interaktív részt tartalmaz. A tanfolyam első napjától szeretnénk megosztani azt az örömöt, ami a technikák és a tudás együttes elsajátításával és alkalmazásával jár.A gyakorlati oktatás először próbafejeken és műszempillákon történik, majd élő modelleken folytatódik "élesben" az oktatás. Az egész napos képzésünk ára 395 eurónak megfelelő HUF. Többféle kezdő szempilla készítő szettet is kínálunk. Újdonságunk a távoktató képzésünk. Sikeres vizsga után névre szóló XXL Lashes bizonyítványt adunk.
A szempilla hosszabbítást követő 48h órában kiemelten fontos,hogy betartsa a stylist tanácsait. Ezt követően zuhanyozhat, fürödhet, úszhat, sírhat, semmilyen életmód változtatásra nincs szükség.
XXL Lashes pillák szintetikus alapanyagból készülő formatartó, természetes formájú színtartó, rugalmas szálas szempillák.
Igen. ilyen szempillákat visel Paris Hilton, Lindsay Lohan, J. Lo' például selyem szempillákat visel. Madonna szempillái $10,000 dollárba kerültek, ugyanis valódi gyémántok díszítik.
Külföldön egy teljes szempilla szett felrakása 150 és 200 euro között van. A feltöltés, ami 2-4 hetente esedékes 50-70 Euro és 30-45 percet vesz igénybe. A szempilla hosszabbítás árai országonként eltérhetnek, az árak elsősorban a szempilla készítő szalon minőségétől, a stylist képesítésétől, gyakorlottságától és a felragasztott szempillák mennyiségétől (ráfordított időtől) függhet.
Nincs. Termékeinket kizárólag interneten keresztül vásárolhatja meg, üzletben nem kapható. Így tudjuk biztosítani Önnek, áraink folyamatos versenyképességét.
Az árút különleges, folyamatos állandó hőmérsékletet garantált raktárban tároljuk, ezzel elősegítve, hogy ragasztóink, oldószereink, termékeink, kiváló minőségben érkezzenek Önhöz.
Nem szállítunk csomagfelvevő Pontokba sem.
Nem. A megrendelést követően az árut összekészítjük, majd a fizetés beérkezésének napján postázzuk.
A fizetési módnál kiválaszthatja a bankkártyás fizetést is. Ez azt jelenti, hogy átutalási költség nélkül, azonnal kifizeti a rendelt árút. Számlaforgalmán ugyanolyan vásárlásnak minősül, mintha a boltban vásárolt volna pl. élelmiszert.
A fizetendő összeg euróban fog szerepelni, de a kártyájáról ugyanannyi forintot fog kifizetni, mint ami a rendelés során a számlán szerepel.
Weboldalunk az aznapi árfolyammal számol, így Ön minden pillanatban az aktuális euro/forint  árfolyam szerinti összeget látja. A címzett neveként csupán egy e-mail címet fog látni mint fogadó fél.
A sikeres tranzakcióról azonnal e-mail értesítést kap a PayPal-tól, majd tőlünk is, hiszen ez a leggyorsabb átutalási rendszer ami a világon jelen pillanatban használatban van.
Az interneten történő vásárlás megkönnyítésére jött létre mindkét cég. Azonnali és biztonságos online pénzküldési lehetőség országhatárok nélkül. Annak aki a jövőben tervezi, hogy az interneten keresztül vásárol, elengedhetetlen, hogy legyen pl. PayPal fiókja.
A regisztráció menetéről illetve bővebben a Pay Pal-ról a linkre kattintva olvashat: https://www.paypal-europe.com/magyar/

Az igazán jó és megbízható webáruházaknak rendelkezniük kell PayPal fizetési lehetőséggel.
Ha profi stylist készíti a szempillákat, akkor a hosszabbítás addig tart, ameddig a természetes szempillák maguktól ki nem hullanak. A pillák egész addig fentmaradnak a szempillán, míg az természetes módon önmagától ki nem hullik. Saját szempilláink élettartama 60-90 nap. Ezért azt mondhatjuk, hogy a maximális időtartama a szempilláknak 2 hónap, de ez az idő rövidülhet ha a felragasztott pilla egy "idősebb" szempillára kerül. Ezért javasoljuk, hogy 2-4 hetente pótoltassa a kiesett szempillákat.
Semmilyen rögzítés nem látható így a hosszabbítás teljesen természetes hatású, viselés közben nem érezhető. A végeredmény hosszú, dús, természetesnek ható elbűvölő szempillák a nap 24h órájában, anélkül, hogy szempilla festéket kellene használnia.
Igen, várhatóan a 2. hét elteltével ki fog hullani egy pár szempilla, ezért 2-4 hetente érdemes "feltöltésre" menni, amikor újra 10-15 szempilla kerül pótlásra.
Az XXL Lashes pillák tökéletesen hasonlítanak a természetes szempillákra. Tövük vastagabb, vége felé szépen ívelten elvékonyodnak. Ezáltal teljesen természetes hatást keltenek. Anélkül, hogy szempilla festéket használnánk, csodálatosan fekete szempilláink lesznek, ezen kívül hosszabbak és dúsabbak. Mindez már a reggeli ébredéstől fogva.
Nem. Kiválóan pihentető beavatkozásról van szó, sokan álomba merülnek a kezelés alatt.
A szempilla hosszabbítás teljesen fájdalommentes, pihentető, 1-2 órás kozmetikai beavatkozás. Általában fekvő vagy félig ülő pozícióban végzik. Az alsó szempillákat egy ragasztó tapasszal, vagy egy szemalátét párnával leragasztják, hogy ne ragadjanak össze a felső szempillákkal. Szemenként kb. 30-40 szempilla kerül felragasztásra, függően, a természetes szempillák alakjától és  mennyiségétől. Amikor kinyitja a szemét, csodálatosan dús és hosszú szempillái lesznek.
Miután regisztrált oldalunkon, létrehozott ügyfél Fiókot, a megvásárolandó termékeket behelyezte a bevásárlókosárba, kattintson a bevásárlókosár tartalmára.
Ott látni fogja a kiválasztott termékeket, nettó árát, áfával növelt összegét, a szállítási díjat, és a bruttó végösszeget. Amennyiben mindent rendben talált, nyomja meg a Pénztárhoz gombot.
A következő oldalon látni fogja az előzőleg megadott alapértelmezett szállítási címet és az ehhez kalkulált  szállítási díjat. Amennyiben a szállítási címen változtatna, itt megteheti. Amennyiben az adatok helyesek, nyomja meg a Következő gombot.

Ezen az oldalon ismét feltüntetjük a szállítási címet –itt is változtathat még rajta-illetve az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk fel:

PayPalerről külön olvashat a 8. kérdésnél.


Banki előreutalás  
Bankkártyás fizetés erről külön olvashat a 8. kérdésnél

Amennyiben forint alapú számláról szeretne nekünk utalni, válassza a Banki előreutalás gombot. Amennyiben személyesen szeretné a pénzt a forint bankszámlánkra befizetni, akkor is válassza a Banki előreutalás gombot.

Fogadja el a szerződési feltételeinket majd nyomja meg a Következő gombot. A következő oldalon összefoglalva látja megrendelését, melyet a Megrendelés megerősítése gombbal lezárhat.
Ezután automatikus e-mailt kap tőlünk, melyben elküldjük Önnek a rendelése számát,  a pontos végösszeget valamint banki adatainkat.
A bankszámlák felsorolásánál látni fogja a magyarországi bankszámlát amennyiben forintban kíván fizetni.  Válassza a Spanyol vagy a Német bankszámláinkat amennyiben euróban kíván fizetni.
Igen. Fiókja létrehozásakor az Ország választó legördülő menünél láthatja az országok listáját. Igen, Magyarország is rajta van legördülő listán.
Igen, természetesen. Áraink Forintban is szerepelnek, fizetési lehetőségeknél választhatja a forint alapú fizetést is.
Cégünk az XXL Lashes egész Európában vezető helyet foglal el a szempilla hosszabbítással foglalkozó, alapanyagokat gyártó és forgalmazó cégek piacán. Ezért szükséges, hogy a nem magyarországi lakhellyel rendelkező vevőink euróban is tudjanak fizetni.
A rendszerünknek két adat szükséges ahhoz, hogy megadhassa a szállítási díjat: a termékek mennyisége és súlya, valamint a szállítási cím.
Ezért fontos, hogy létrehozzon egy Fiókot, ahol megadhatja pontos szállítási címét. Ezek után helyezze a termékeket a bevásárló kosárba, és a bevásárlókosár kis négyzetében rögtön megjelenik az árú nettó értéke, az áfa költsége illetve a  szállítási díja.
Bevásárló kosarunkat azért hívjuk ''kos'' kosárnak, mert tárolja azokat a tételeket, amiket egyszer már beletett, még akkor is, ha a rendelését nem zárta le. Ha félbe hagyja megrendelését, megszűnik az internetkapcsolata, vagy ha elhagyja az oldalt.
Amikor legközelebb ellátogat az oldalunkra, a termékeket-amiket előzőleg kiválasztott-megtalálja a bevásárlókosárban, egészen addig amíg annak tartalmát nem aktualizálja. Bármikor törölhet belőle, vagy hozzáadhat újabb termékeket is.
A ügyfél fiók létrehozásával regisztrál rendszerünkbe. Itt adhatja meg nevét, e-mail címét, telefonszámát, szállítási címét, számlázási címét, egyéb céges adatait. A fiók létrehozása után e-mailt kap tőlünk, melyben tájékoztatjuk a fiókja létrejöttéről. Ezért fontos, hogy adatai pontosak legyenek, e-mail címe valós legyen. Következő belépésnél, e-mailcíme illetve jelszava megadásával már használhatja is rendszerünket.
A fiókjában megadott adatait bármikor megváltoztathatja. Fiókja tárolja az előző vásárlásait, folyamatban lévő megrendelését, nyomon követheti csomagja kézbesítését. Ha megrendelésével kapcsolatban bármilyen kérdése van, elakadna a megrendelés aktualizálásánál, illetve ha segítségre lenne szüksége, ügyintézőnk csak abban az esetben tud segíteni, ha regisztrált ügyfél fiókkal rendelkezik.
A szempilla hosszabbítás lényege: Minden egyes természetes szempillára egy különleges antiallergén ragasztóval speciális technikával ragasztják, a természetes szempilla formájára teljesen hasonlító, azonban hosszabb, élénkebb színű, rugalmasabb és formatartó szintetikus pillát.
Szívesen állunk rendelkezésére, ha kérdése van valamelyik termékünkkel kapcsolatban, ha elakadt a rendelésénél, vagy ha a fizetésnél van problémája.
E-mail címünk: info@xxllashes.hu Kérjük adja meg rendelési számát, illetve telefonos elérhetőségét, hogy visszahívhassuk.
Annak érdekében, hogy termékeinket minél hamarabb használni tudja, a csomag súlyától, értékétől függően határozzuk meg, hogy melyik postai szolgáltatást választjuk Önnek.
Az átlagos kézbesítési időtartam: 4-6 nap. Kérjük minden esetben adja meg a telefonszámát, hogy kézbesítési probléma esetén a csomagszállítónk jelentkezni tudjon Önnél.