Promóció-Spirál, kifejezetten 3D szempillákhoz - olajmentes

24 db szemspirál, viszonteladói áron.

Product ID: 001855 Súlya: 0,02 kg

2,90 EUR - 3,90 EUR

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Darabár
1-5 3,90 EUR
6-11 -5 % 3,70 EUR
12-23 -15 % 3,30 EUR
>= 24 -26 % 2,90 EUR

Leírás

Ennek a szempillaspirálnak legfőbb jellemzője, hogy vízzel lemosható, nem kenődik. A speciálisan kialakított keféje lehetőséget nyújt, hogy szemtusként is használhassuk. Kifejezetten alkalmas a 3D szempillák festésére, anélkül, hogy a ragasztót károsítaná. Hozzá kell tenni azonban, hogy a rendszeres szempilla festés - a műszempillákat érő rendszeres tisztítás- mindenképpen lerövidíti a felragasztott szempillák élettartalmát, bármennyire óvatosan kezeljük őket. Ezért az XXL Lashes első sorban az alsó szempillák festését ajánlja a mindennapokra.

XXL Lashes Luxus Mascara

Ez a szempillaspirál bőrgyógyászatilag tesztelt, vízzel oldódó. Ajánljuk hozzá az XXL-Lashes Cleanser- tisztító habot, valamint az olajmentes XXL-Lashes sminklemosó korongokat. A mély fekete szempillaspirál csodálatos fényt ad a szempilláknak, gyönyörű egyöntetű fekete szempillái lesznek. A spirál elegáns formavezetése jól kézre esik, szép fekete színű.

Ajánljuk ezt a terméket szempilla hosszabbító stylisztoknak, akik a szalonjukban több utókezelő terméket forgalmaznak azoknak akik műszempillákat viselnek. Egy csomag 24 db fekete szempillaspirált tartalmaz.