Nagykereskedelem - de nincs minimális vásárlási értékhatár! Az árak nettók, forintban és
euróban is szerepelnek, nem tartalmazzák a 21 % -os ÁFÁ-t és a szállítási díjat!
A fizetés történhet forintban és euróban is.

1000 db XXL Lashes névjegykártya - az Ön nevével

nagyvonalúan hagyjon nyomot bárhol, személyre szabott XXL Lashes névjegykártyájával. Nincs jobb és hatásosabb reklám, egy első benyomásra meggyőző névjegynél.

Product ID: 000241 Súlya: 0,16 kg

99,00 EUR


Leírás

Az XXL Lashes névjegykártya nem csak egy adathordozó, hanem egyben egy reklámtermék, mely az Ön tevékenységét finoman de hatékonyan népszerűsíti. A dizájn egyértelmű üzenetet hordoz, így nincs szükség sok szövegre, elegendő az Ön neve, telefonszáma, e-mail címe, valamint lehetőség van egy pár soros információra is. Biztosra veheti, hogy bárhol hagyja névjegykártyáját, szélvédőn, fitnesz szalonokban, fodrászatokban, kozmetikában, kávézóban, étteremben vagy ruha boltokban ahol a leendő vendégei megfordulnak, garantáltan jelentkezni fognak Önnél.

Éppen ezért az 1000db semmiképen sem sok, ha okosan hagy "nyomot" maga után.

Elenyésző befektetéssel, nagy népszerűségre tehet szert.

A kártya mérete 85 × 55 mm, 300 g/qm erős kartonból készül. Nyomott oldalán fényes felülettel.

Hátoldalára kerülnek az Ön információi. Adatai megadása után már láthatja, hogy miként fog kinézni személyre szabott névjegykártyára, amennyiben elnyeri tetszését azonnal megrendelheti. Fizetést követően azonnal nyomdába küldjük és 1 héten belül küldjük a címére, személyre szabott XXL Lashes névjegykártyáját.