Szempilla hosszabbítás oktatás

TRÉNING

Tartalom nyomtatása
Bővítse szolgáltatását és növelje bevételét.

XXL Lashes rendszeresen tart szempilla hosszabbító kurzusokat, termék bemutatókat valamint a vállalkozását fellendítő - a szempilla hosszabbítással kapcsolatos- marketing előadásokat.

Az XXL Lashes tanfolyamok jól felépítettek és sokrétűek. A szempilla hosszabbító kurzus elméleti, gyakorlati, valamint interaktív részt tartalmaz. A tanfolyam első napjától szeretnénk Önnel megosztani azt az örömöt, ami a technikák és tudás együttes alkalmazásával jár.

Az XXL Lashes Tréning program magában foglalja a teljes elméleti és a gyakorlati anyagot.

A kezdő szempilla hosszabbító kurzus időtartama 9 óra. Első szakaszban munkalapok segítségével történik a teória ismertetése, ahol nem csak a technika elméleti részének átadása a szempont, hanem tudományos aspektusból nézve, felhívja a figyelmet az egészség, a higiénia és a biztonság folyamatos betartására. Az oktatás alatt elhangzott teljes anyagot, kézikönyv formájában a tanulók hazavihetik. Az elméleti szakasz ismertetése után a résztvevők egy írásbeli vizsga tesztet írnak.

A gyakorlati oktatás először próbafejeken és műszempillákon történik, majd élő modelleken folytatódik "élesben" az oktatás. Annak érdekében, hogy minden résztvevőre megfelelő, személyre szabott figyelem jusson, egy tréningen maximáltan 6-8 tanulónak a képzését vállaljuk.

Az elméleti oktatás fő fejezetei:
  • Anatómiai és orvosi nézőpontok
  • Egészség és biztonság
  • Kezelés előkészítése
  • Az -XXL Lashes Extension -technika
  • Ragasztó tulajdonságai és használata
  • Eltávolítás
  • Problémák és megoldások
  • Termék ismeretek- mi mire jó?
  • Marketing

Az elméleti képzést egy 4 órás gyakorlati oktatás követi, ahol a tanulók a trénerek teljes felügyelete mellett elsajátítják a szempilla hosszabbítás gyakorlati részét. A második rész végén, a trénerek értékelik a tanulók elméleti és gyakorlati tudását és ez alapján kiállítják az XXL Lashes szempilla hosszabbító bizonyítványt. XXL Lashes bizonyítvánnyal rendelkező profik, a www.xxllashes.hu weboldalon egy évig ingyenesen szerepelhetnek a kiemelt XXL Lashes 3D szempilla készítők listáján.

Oszd meg a weboldalunkat a közösségi oldalaidon
Kövess minket a Facebookon is Kövess minket
Facebook Twitter YouTube Google+